Skip to content
Politică

Cine este cu adevărat noul ministru al Sănătăţii? Cioloş are nişte răspunsuri de dat

Cine este cu adevărat noul ministru al Sănătăţii? Premierul Dacian Cioloş are nişte răspunsuri de dat în ceea ce îl priveşte pe Vlad Voiculescu, cel care chiar astăzi (vineri) a depus jurământul de învestitură.

Într-un material publicat, vineri, pe inpolitics.ro, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob susţine că numirea lui Voiculescu „dovedește a nu se știe cîta oară că cineva, acolo sus, ne ia de proști”.

După ce trece în revistă datele biografice evident sporadice ale noului ministru, Iacob remarcă faptul că, aparent, „de la o vreme, în politica autohtonă se aplică un scenariu-șablon”.

„În funcții grele, guvernamentale, sunt numiți tineri cu școli înalte la bază, dar cu background misterios și, mai ales, fără a se explica precis cum au ajuns cu adevărat în vizorul celor care îi promovează”, detaliază Bogdan Tiberiu Iacob.

Concret, autorul articolului îi dă ca exemplu pe Ioana Petrescu şi Ionuţ Vulpescu (cei care au fost miniştri la Finanţe, respectiv la Cultură în guvernul Victor Ponta), precum şi pe Andrei Baciu (prima propunere a lui Cioloş pentru Ministerul Sănătăţii).

„Ca și Petrescu, Vulpescu ori Baciu, noul ministru lasă impresia, mai degrabă, că are spatele asigurat de rubedenii bine înfipte prin anumite structuri oculte și că e promovat doar pentru a-și lustrui CV-ul mai degrabă decît pentru a face, cu adevărat, treabă”, opinează Iacob.

Citiţi AICI întregul material semnat de Bogdan Tiberiu Iacob.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *