Skip to content
Sport

Cine este francezul care o coafează pe Prima Doamnă

Prima Doamnă, Carmen Iohannis a apelat la serviciile unui profesionist în materie de coafură.

Este vorba despre campionului mondial la hairstyle Laurent Tourette.

Francezul are grijă ca frizura Primei Doamne a României să arate întotdeauna la superlativ şi să-i scoată în evidenţă trăsăturile fine.

Fie dineu, ceremonie sau un eveniment de mare fast, Prima Doamnă în stat este mereu cu zâmbetul pe buze şi întotdeauna arată impecabil, iar coafura este de invidiat, scrie click.ro.

„Am fost contactat de către staff-ul Primei Doamne în urma unor recomandări, mai precis ale Alteţei Sale Regale şi a designerului Alexandru Ciucu, cu acesta din urmă împărţind privilegiul de a fi amândoi furnizori ai Casei Regale. Este o bucurie pentru mine, deoarece, dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În afară de acest lucru, întotdeauna este plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată”, a declarat Laurent Tourette, campion mondial şi campion al Franţei la coafură.

Francezul a mărturisit că are onoarea să colaboreze cu Prima Doamnă numai pentru evenimentele importante şi se sfătuiesc împreună.

„Procedez la fel ca şi cu oricare altă clientă. Ascult cu atenţie tot ceea ce îi place şi îşi doreşte în materie de coafură şi, mai ales, ceea ce nu îi place şi nu îşi doreşte. După ce îi fac mai multe propuneri, hotărârea finală îi aparţine”, mai spune Laurent.

„Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă”, completează francezul, care e în România de aproximativ 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *