Cine este în spatele PSnews.ro?

Începând de duminică, 24 august 2014, ora 20.00, portalul de știri pesurse.ro și-a schimbat numele în PSnews.ro.

Întreaga echipă redacțională a lucrat pe perioada lunilor de vară la un amplu proiect de rebranding, generat de dorința de a oferi un produs mai complet, mai amplu și mai credibil în spațiul media din România. La începutul acestui an www.pesurse.ro și-a schimbat managementul astfel încât a fost dorită și o schimbare la nivel de politică editorială.

În egală măsură, ne-am propus o desprindere de trecut și eliminarea unor confuzii, des întâlnite, cu un alt site aparent similar, dar profund diferit în ceea ce privește conținutul editorial. Litigiul existent pe această temă nu va influența, în acest fel, aprecierea calității materialelor generate de către echipa noastră redacțională.

La acest capitol vă pregătim dezvăluirea culiselor unui conflict aparent de presă, dar întreținut de către lideri și formațiuni politice ce au fost în atenția noastră jurnalistică și care s-au simțit deranjați de dezvăluirile făcute. Țesăturile și încrengătura dintre zona politică și un aparent conflict între două instituții de presă le vom dovedi deloc întâmplătoare, cu dovezi și relatări precise.

Psnews.ro își propune să aducă în atenția publicului cititor anchete jurnalistice bine făcute, dezvăluiri fundamentate pe fapte și informații concrete, analize și interviuri corect relatate, dar și cele mai importante știri din agenda zilei.

Psnews.ro asigură pe toți cei care îi vor fi cititori – politicieni interesați, colegi de breaslă sau cititori ce doresc să își păstreze un standard ridicat de informare că vom trata cu respect și considerație fiecare observație și/sau sugestie primită.

Pentru orice fel de punct de vedere – pozitiv sau critic – sau pentru orice informație pe care doriți să o preluăm vă așteptăm să ne scrieți pe contact@psnews.ro.

Menționăm că link-ul pesurse va rămâne activ, însă va fi redirecționat către psnews.ro. Nu uitați să ne dați LIKE pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL