Skip to content
Politică

Cine este moștenitorul lui Iohannis la Sibiu

Cine este moștenitorul președintelui Klaus Iohannis la Sibiu? Vezi în rândurile de mai jos rezultatele provizorii la Primăria Sibiu!

Astfel, este vorba despre candidata FDGR Astrid Foror. Aceasta a anunţat că după numărătoarea paralelă ea ar fi câştigat alegerile pentru Primăria Sibiu, dar că FDGR a obţinut şi majoritatea în Consiliul Local Sibiu.

„Sunt foarte bucuroasă, nu numai eu, ci şi colegii mei. Suntem bucuroşi, nu numai că am dat primarul, dar, după numărătoarea pe care am făcut-o până acum, se pare că vom avea majoritatea din nou în Consiliul Local. În ceea ce priveşte votul exprimat pentru Consiliul Judeţean, la nivelul municipiului Sibiu, din nou avem mai mult de 50 la sută.

Bineînţeles, acestea vor mai scădea după rezultatele care vin de la comune, dar rezultatul este cel la care ne-am aşteptat”, a declarat Astrid Fodor, la sediul FDGR, din Sibiu, potrivit b1.ro

Noul primar al Sibiului a precizat că rezultatul la care face referire la a fost obţinut după numărarea paralelă a 30 – 40 la sută dintre voturile din municipiul Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *