Skip to content
" "
Politică

Cine este noul prefect al Neamțului: în concediu medical, venea la ședințele CJ

Ziare.com

Premierul Viorica Dăncilă a avut grijă să numească în funcția de prefect al județului Neamț pe Daniela Soroceanu, cunoscută în presa locală pentru concediul medical-record pe care l-a înregistrat în anul 2010.

Mai precis, Daniela Soroceanu a cerut concediu medical în urmă cu câțiva ani, invocând o boală cruntă, care duce aproape la imobilizarea la pat: „TBC osos”. În anul 2010, actualul prefect se afla în concediu de un an și patru luni, însă acest aspect nu a împiedicat-o să participe la şedinţele CJ Neamţ, unde era consilier judeţean şi încasa indemnizaţiile de şedinţă, confrom B1.ro.

" "

Cererea de concediu medical a lui Soroceanu a venit la începutul anului 2009, imediat după ce Guvernul Tăriceanu a plecat de la Guvernare şi urma schimbarea unor şefi de instituţii. Prefectul numite de Dăncilă ocupa, la acea vreme, funcția de conducere a Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ, iar suma încasată drept indemnizaţie de concediu medical pentru cele 16 luni a reprezentat un procent aplicat la consistenta leafă pe care o avea pentru funcţia respectivă.

" "
" "

1 comentariu la “Cine este noul prefect al Neamțului: în concediu medical, venea la ședințele CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *