Skip to content
Politică

Cine este noul președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților

Componența comisiilor permanente din Camera Deputaților a fost stabilită ieri, grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor deţinând şefia a 8 comisii permanente, PNL – 6, USR PLUS – 4, UDMR – 2, AUR – 2 şi grupul minorităţilor naţionale – 2.

Șefia Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a fost preluată de social-democratul nemțean Ciprian Șerban, care este, tototdată și vicelider al grupului PSD din Camera Deputaților.

Ciprian Șerban, aflat la al doilea mandat de deputat, este o prezență activă, atât în viața locuitorilor din județul Neamț, implicându-se în problemele acestora printr-o strânsă colaborare cu reprezentanții administrațiilor locale, cât și în viața parlamentară.

 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ciprian Șerban a mulțumit colegilor din Camera Deputaților pentru votul acordat, dezvăluind și câteva proiecte de viitor:

”Am început activitatea parlamentară în noul mandat, în forță. Au fost constituite comisiile permanente ale Camerei Deputaților și ne pregătim pentru primele decizii pe care le vom lua.

Încrederea colegilor mei, care m-au votat în funcția de președinte al Comisiei pentru #Transporturi și #Infrastructură, mă onorează și le mulțumesc pentru această deschidere spre o colaborare constructivă în desfășurarea actului legislativ. 

Este o responsabilitate pe care o voi aborda cu cea mai mare seriozitate, convins fiind că de aici, din Camera Deputaților, putem contribui decisiv la dezvoltarea domeniului transporturilor și infrastructurii, prezent în absolut toate aspectele vieții noastre. 

România are nevoie de investiții majore în infrastructură, în modernizarea transporturilor feroviare, rutiere, fluviale, maritime şi aeriene. Efectele pandemiei se resimt puternic și în acest domeniu și este nevoie urgentă de politici care să asigure sistematizarea,  organizarea, reglementarea, siguranța transporturilor și securitatea transportului public.

Voi face absolut tot ce ține de mine pentru a avea un dialog corect, bazat pe respect reciproc, prin care, împreună cu echipa #PSD și colegii de Comisie, să aducem plus valoare domeniului transporturi și infrastructură, prin politici coerente și predictibile și proiecte de atragere de investiții care să asigure dezvoltarea și modernizarea tuturor căilor de transport din România”, a scris deputatul de Neamț al PSD, Ciprian Șerban.

1 comentariu la “Cine este noul președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *