Skip to content
Politică

Cine este noul șef provizoriu al CNAIR. Ministerul a făcut anunțul

ziuaconstanta.ro

Citiți în cele ce urmează cine este noul șef provizoriu al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Ministerul Transporturilor (MT) a făcut anunțul vineri seară.

Este vorba despre Ștefan Ioniță, cel care în prezent ocupă funcția de director în CNAIR, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul MT.

„Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat, astăzi, 13.01.2017, pe Ștefan Ioniță ca director provizoriu al companiei. El va ocupa această funcție până la finalizarea procedurii de selecție a conducerii, prevăzută de Ordonanța de Guvern 109/2011. Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de decizia CA.

Ștefan Ioniță are 38 de ani și a condus, din 2014 și până în prezent, Direcția Tehnică și Calitate a CNAIR. Între 2004 și 2014, a ocupat mai multe funcții în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică). Este absolvent al Universității Tehnice de Construcții București – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri și a Masteratului «Mașini și Sisteme de Producție» din cadrul Universității Politehnica București”, menționează Ministerul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *