Skip to content
Politică

Cine este noul vicepreședinte al CNMR pe politică externă

Cine este noul vicepreședinte al CNMR pe politică externă?

Potrivit unui comunicat e presă remis redacției PSnews, Vasile Puscas se alatura Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) in calitate de vicepresedinte al Coalitiei pentru politica externa si relatii internationale.

Acesta este profesor universitar, diplomat, fost Negociator sef al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fost Ministru și sef al Departamentului pentru Afaceri Europene, in Guvernul Romaniei (decembrie 2008 – octombrie 2009).

“Consider ca este o crestere a calitatii Coalitiei, domnul Puscas fiind un om cu o cariera impecabila in materie de politica externa. Iar personal, este o onoare sa fiu si sa lucrez alaturi de domnia sa”, a declarat Alexandru Cumpanasu, presedintele CNMR.

„Recunoscut pentru discretia, perseverenta si tenacitatea cu care isi ducea la indeplinire misiunile guvernamentale si diplomatice, Vasile Puscas este diplomatul roman de numele caruia este legata si reacordarea Clauzei Natiunii celei mai Favorizate, negociind, la Washington DC, in perioada 1992-1994, reacordarea unui privilegiu comercial pentru Romania, intr-o perioada in care tara noastra era, din punct de vedere democratic, inca instabila”, se mai arată în comunicatul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *