Cine este paramedicul salvator. S-a întors să-și ajute colegii răniți

Sursa foto:igsu.ro
Sursa foto:igsu.ro

Salvatorii care au infruntat exploziile de la depozitul GPL din Crevedia povestesc prin ce au trecut. Paramedicul SMURD filmat în timp ce se întoarce pentru a-și scoate colegii din flăcări spune, într-un interviu exclusiv pentru Digi24, că avea emoții, dar și le-a învins pentru că era în misiune.

„Bă, băieţii noştri, bă! Bă, toţi ai noştri sunt acolo!”, spune Andrei George Tudor, în timp ce pornenște spre locul celei de-a doua explozii, în care zeci de pompieri au fost răniți, potrivit Digi24.

Imaginile au fost înregistrate în seara exploziilor devastatoare de la Crevedia. Acum, el povestește ce a simțit când și-a văzut colegii răniți.

„Eram paramedic în seara aceea. Simțeam cu orice preț că trebuie să îi ajut. Era o situație destul de disperată. Strigau oamenii după ajutor. Am încercat pe cât posibil să îi ajutăm în fel și chip”, a povestit la Digi24 Tudor, care este sergent major al Detașamentului de Pompieri „Mihai Vodă”.

„M-au cuprins foarte mult emoțiile, văzând foarte multă rănită, multă lume care venea din focar, avea nevoie de ajutorul nostru”, a adăugat el.

2 oameni au murit și 56 au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia.

Mare parte dintre aceștia sunt pompieri care interveneau pentru stingerea incendiului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL