Skip to content
Politică

Cine este primul candidat la președinție care a votat la ora 7:00

Duminică are loc primul scrutin al alegerilor prezidențiale. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00,

Cu toate acestea, candidatul independent la președinție, Gheorghe Funar, a votat la ora 7.00. Aceasta a venit îmbrăcat în costul popular și a declarat că a votat un președinte ortodox.

„La noi la români se spune: cine se trezeşte de dimineaţă ajunge departe. Am votat pentru un preşedinte român de ţară, ortodox, cu frică de Dumnezeu, iubitor de neam şi ţară, care va reuşi să realizeze unirea tuturor românilor. Vom stopa dictatura partidelor politice”, a declarat Gheorghe Funar.

Funar a votat la secţia de votare amenajată la Liceul ”I.L.Caragiale” din Capitală, unde a ajuns imediat ce urnele s-au deschis, fiind primul alegător de la această secţie, dar şi primul dintre candidaţi care şi-a exprimat deja dreptul la vot.

Candidatul independent la Preşedinţie, care era îmbrăcat în costum popular şi având în piept o cocardă tricoloră, a venit însoţit de patru tineri, îmbrăcaţi şi ei în costume populare.

1 comentariu la “Cine este primul candidat la președinție care a votat la ora 7:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *