Skip to content
Politică

Cine este primul dintre miniștrii cabinetului Ponta care a votat și ce mesaj a transmis acesta

Unul dintre membrii cabinetului Ponta a fost printre primii români care și-au exercitat votul, după ce a ajuns la urne chiar imediat după deschiderea acestora, la ora 07.00.

Vicepremierul și ministrul al Internelor Gabriel Oprea a votat, duminica dimineata, la prima ora, „pentru o Romanie unita, in care toti cetatenii se simt in siguranta”.

Ministrul a ajuns la sectia de vot, respectiv Scoala nr. 150 din Capitala, la 7.00, ora programata pentru deschiderea urnelor, a transmis B1 TV.

„Am votat pentru progresul Romaniei, am votat pentru o Romanie unita si puternica, in care toti cetatenii se simt in siguranta. Romania e membra a Uniunii Europene, a NATO, respectam toate angajamentele cu partenerii internationali, Romania fiind o tara care garanteaza securitatea in regiune”, a declarat Gabriel Oprea, dupa ce a iesit din cabina de vot.

Acesta a subliniat ca, in timp ce vorbeste, aproape 60.000 de colegi ai sai, printre care politisti, pompieri si jandarmi, „sunt la datorie si isi vor face datoria pentru respectarea legii si ca votul de astazi sa respecte exact vointa romanilor”.

Oprea a anuntat ca de la sectia de votare merge direct la Ministerul de Interne, alaturi de intreaga conducere a institutiei, de unde va supraveghea respectarea legii.

1 comentariu la “Cine este primul dintre miniștrii cabinetului Ponta care a votat și ce mesaj a transmis acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *