Skip to content
Politică

Cine este propunerea PSD pentru Ministerul Justiţiei în cazul câştigării alegerilor. Ciolacu: E un om cu o expertiză greu de egalat

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, la Adevărul Live, despre mai multe persoane pe care le-ar propune în funcţii-cheie într-un viitor guvern condus de un social-democrat.

Liderul PSD a dat mai multe nume de persoane care ar trebui să se regăsească în viitorul Guvern, în cazul în care social-democraţii ar ajunge la putere după 6 decembrie. Marcel Ciolacu a vorbit despre preluarea Ministerului de Finanţe de către Cristian Socol şi a Ministerului Sănătăţii de către Alexandru Rafila.  De asemenea, Marcel Ciolacu a avansat şi numele fostului judecător de la CCR, Maya Teodorroiu, pentru Ministerul Justiţiei.

" "

„Maya Teodoroiu. E candidat pe locul 1 la Senat. E un om cu expertiză greu de egalat”, a declarat liderul PSD fiind întrebat de varianta pentru Justiţie.  Maya Teodoroiu a fost judecător la CCR între 2015 şi 2019, aceasta venind pe un rest de mandat lăsat după plecarea Iulie Motoc la CEDO. În septembrie 2019 Maya Teodoroiu a fost numit agent guvernamental la CEDO.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *