Skip to content
Coronavirus

Cine este șefa DSP Timiș, incapabilă să articuleze câteva cuvinte despre coronavirus

Featured Video Play Icon

Situație fără precedent într-o instituție publică, după ce șefa Direcției de Sănătate Publică din Timiș, Cornelia Malac-Cismaș, a fost incapabilă să articuleze explicații coerente într-o conferință de presă pe tema coronavirusului.

Ea s-a oprit de nenumărate ori în timpul conferinței, cerând un pahar cu apă și dând vina pe o presupusă stare de oboseală.

Cornelia Malac-Cismaș este reprezentanta Ministerului Sănătății în județul cu cele mai multe cazuri de coronavirus și ar trebui să implementeze măsurile pentru gestionarea problemei. Imaginile au fost prezentate de jurnalista Anderka-Maria Iancea (PRO TV).

Las asta aici ca sa nu ne mai intrebam de ce. Cineva trebuie sa isi asume ce zice si cum dracu sa faca asta cand toti is presati de functiile politice?! In plus, e nevoie de oameni care sunt in stare sa zica coerent doua fraze. Imagini: Daniel Preda#timis #covid19 #conferintadepresa

Publicată de Anderka-Maria Iancea pe Joi, 5 martie 2020

Cornelia Malac-Cismaș a fost numită șefa DSP Timiș în septembrie 2018, când ministru al Sănătății era Sorina Pintea. Ea a fost numită șef interimar al instituției, fără să dea vreun concurs. Cornelia Malac a mai deținut cu titlu de interimat această funcție în perioada 2015-2017, potrivit DeBanat.ro.

Înainte de-a ajunge, în 2015, șefa DSP Timiș, Cornelia Malac a deținut funcția de director economic.

Ea este soția lui Romeo Malac, membru PSD și președintele Asociației Județene de Fotbal din Timiș. De asemenea, este cumnata lui Victor Malac, primar PSD în comuna Dumbrăvița, potrivit Sursa de Vest.

2 comentarii la “Cine este șefa DSP Timiș, incapabilă să articuleze câteva cuvinte despre coronavirus

  1. Am avut impresia că tipa a învățat pe de rost discurcursul și nu-și amintea continuarea ! La fiecare reluare repeta poezia de la capăt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *