Skip to content
Politică

Cine fugea de guvernare ca „dracu’ de tămâie”?

" "

Se pare că mirajul guvernării nu este pentru toți politicienii o țintă sau un motiv de bucurie.

Prezent miercuri la Cluj, în cadrul unei conferințe de presă, președinte Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu se teme să guverneze alături de PSD, afirmând că numai Crin Antonescu „avea spaimă de guvernare și fugea „ca dracu de tămâie”, pentru că „acest lucru presupunea să-și asume responsabilități, să vină cu proiecte și cu soluții”.

" "
" "

Sigur, eu spun că voi câștiga președinția României, însă, în cazul în care nu se întâmplă acest lucru, da, putem intra la guvernare alături de PSD”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 “Antonescu fugea de guvernare ca dracu’ de tămâie, ca să nu fie nevoit să facă treabă. Nu este cazul nostru, al PLR. Eu nu m-am temut niciodată să-mi asum decizii, să stau la guvernare, chiar dacă de multe ori acest lucru m-a costat din punct de vedere electoral. Ținta PLR este să guverneze, iar dacă va fi cazul, alături de PSD. Să nu uităm că până la urmă, românii au votat formula USL, au acordat încredere alianței dintre PSD și PNL, ne-au trimis împreună la guvernare”, a mai transmis Tăriceanu, potrivit presei locale. 

" "

1 comentariu la “Cine fugea de guvernare ca „dracu’ de tămâie”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *