PSnews

PSnews VIDEO

Cine îl inspiră pe Glad Varga. Mai este Iohannis un model pentru PNL? EXCLUSIV

psnews.ro

Deputatul Glad Varga, unul dintre candidații la președinția Tineretul Național Liberal, a fost invitatul interviurilor PSnews de miercuri. Parlamentarul a dezvăluit ce înseamnă pentru el cheia succesului, respectiv care sunt atributele pe care le consideră necesare pentru a reuși, mai ales pe scena politică.

Pe  plan profesional, cheia succesului este de fapt, din punctul meu de vedere, munca ( susținută de implicare), educația ( trebuie să ne formăm în continuu și să studiem în continuu pentru a fi pregătiți), determinarea, curajul și de ce nu, adevărul”, a spus Glad Varga.

De asemenea, Glad Varga a dat detalii despre modelele care îl inspiră, alegând să ofere două exemple în ceea ce privește valorile liberale: unul din România și unul din străinătate.

De exemplu, din Partidul Național Liberal aș putea să spun Ion I. C. Brătianu, iar din străinătate contemporan cu mine, aș putea să spun că mie îmi place foarte mult prestanța și discursul fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama”, a subliniat deputatul.

Mai mult, candidatul la președenția TNL a vorbit și despre președintele Iohannis, respectiv în ce măsură este acesta un promotor al valorilor liberale.

Domnul președinte Iohannis este un model pentru liberali, ba mai mult, nu doar un model, este și un reper. Nu doar ca și președinte, ci și ca primar al Sibiului. Putem spune că putem învăța atât administrație de la dânsul, dar putem spune că putem învăța și diplomație. Putem spune că avem de învățat ceea ce înseamnă curajul și să reușim întotdeauna să transmitem celorlalți ceea ce înseamnă corectitudinea”, a spus Glad Varga.

Spre finalul interviului, Glad Varga a transmis un mesaj către tineri.

Să fie implicați, să fie hotărâți, să-și pună întotdeauna ține, pentru că fără ținte nu există rezultate

Vedeți secvența de la minutul 18:17 până la sfârșit:

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi