Skip to content
Politică

Cine sunt cei 15 parlamentari care au reclamat clipul „Copiii Referendumului“

adevarul.ro

Jurnalistul Vlad Petreanu a făcut publică o adresă semnată de 15 parlamentari care au reclamat clipul „Copiii Referendumului“, realizat de Papaya Advertising, la Autoritatea pentru Protecţia Copilului. Astăzi, directorul agenţiei de publicitate, Robert Tiderle, va fi audiat la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale, după ce 13 parlamentari au depus plângere privind acelaşi clip.

Săptămâna trecută, publicitarul Robert Tiderle a publicat citaţia, precizând că nu cunoaşte identitatea celor 13 parlamentari care s-au simţit lezaţi de clipul „Copiii Referendumului“, prin care agenţia pe care o conduce a îndemnat la boicotul referendumului pentru familia tradiţională, scrie adevarul.ro.

Marți, când Tiderle va fi audiat, jurnalistul Vlad Petreanu a publicat pe blogul său o altă plângere, formulată de această dată către Autoritatea pentru Protecţia Copilului, prin care se solicită începerea unei anchete împotriva agenţiei Papaya, sub suspiciunea că figuranţii minori din filmare nu ar fi avut acordul părinţilor pentru acţiune, că ar fi existat o situaţie de exploatare a copiilor şi că ar fi fost abuzaţi emoţional.   Cererea este semnată de 15 parlamentari, majoritatea, mai precis 10, fiind din PNL, şi a fost făcută pe 10 octombrie, la trei zile după ce referendumul picase din cauza prezenţei scăzute. Subliniem că este vorba de o altă plângere şi nu se ştie cu exactitate dacă cei 13 parlamentari care au depus plângere la Poliţie se numără printre cei 15 care s-au adresat Autorităţii pentru Protecţia Copilului.

Lista celor 15 parlamentari:   10 de la PNL –  Cupşa Ioan, Mihalescul Dumitru, Popescu Pavel, Fădor Angelica, Cherecheş Florica, Ardelean Ben-Oni, Sighiartău Robert-Ionatan, Gheorghe Andrei Daniel, Ioniţă Antoneta, Neagu Nicolae.   3 de la PSD – Jivan Luminiţa-Maria, Titus Corlăţean, Gabriel-Beniamin Leş.   1 de la ALDE – Cătăniciu Steluţa-Gustica.   1 de la Minorităţi – Groşaru Andi-Gabriel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *