Skip to content
Politică

Cine sunt cei patru parlamentari ai coaliţiei care au votat cot la cot cu AUR şi USR împotriva lui Virgil Popescu. Trei sunt din PSD, iar unul este ales PNL

News.ro

UPDATE 16.00

Deputatul PNL Nicolae Laurențiu Cazan arată într-o scrisoare către Secretariatul General al Camerei Deputaților că a votat din greșeală pentru moțiune. Documentul AICI.


Moţiunea simplă împotriva lui Virgil Popescu nu a trecut la vot. Cu toate acestea, pe lângă opoziţia clară a AUR, USR şi a formaţiunii Forţa Dreptei, împotriva ministrului Energiei au votat şi trei deputaţi ai PSD şi unul de la PNL, potrivit adevarul.

Patru parlamentari ai coaliţiei nu au respectat indicaţiile referitoare la votul de la moţiunea împotriva ministrului Virgil Popescu. Surpriza este că unul este chiar coleg de partid. Mai precis, deputatul Laurenţiu Cazan a dat un vot asemănător celui al deputaţilor din AUR şi USR.

Şi din rândul social-democraţilor trei nu au respectat decizia de partid. Primul este Dumitru Coarnă, care a mers şi la tribuna plenului pentru a spune de ce a votat împotriva lui Virgil Popescu. „ Nu pot să accept ca un ministru de factura lui VP să primească votul nostru, al meu, Acest ministru a demonstrat că e principalul autor la crizei energetice”, a afirmat Coarnă.

Al doilea deputat social-democrat este Daniel Ghiţă, reprezentant de Ilfov al formaţiunii. Al treilea deputat care a dat un vot împotrivă este Laurenţiu Ţepeluş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *