Cine sunt de fapt administratorii din acte ai Fermei Dacilor? Dinicu: ”Nu luau singuri decizii”

Cornel Dinicu
Sursa foto: Captura Video / Youtube

Cornel Dinicu le-a explicat magistraților, înaite ca aceștia să pronunțe arestarea preventivă, ce rol aveau de fapt administratorii din acte ai Fermei Dacilor. El a precizat că cei doi nu luau singuri decizii în ceea ce privește funcționarea fermei și că executau ce le spunea.

Administratorii Fermei Dacilor, Elena Adelina Ilie și Vitomir Adrian Ristin, nu luau singuri decizii în ceea ce privește funcționearea firmei. Ei executau ce le spunea Cornel Dinicu. Femeia este concubina lui Dinicu, iar Ristin este un apropiat al acestuia.

Cu ce se ocupau de fapt administratorii din acte ai Fermei Dacilor

Cei doi administratori ai Fermei Dacilor făceau de fapt ce le cerea Cornel Dinicu. Elena Adelina Ilie se ocupa de bucătărie, făcea plăți și se ocupa de primirea oaspeților. Vitomir Ristin făcea de toate: repara lucruri, mergea cu tractorul, chema electricianul sau instalatorul, la nevoie. Cel puțin așa a afrimat Cornel Dinicu în fața magistraților din Prahova, înainte ca aceștia să decidă arestarea preventivă.

Cornel Dinicu le-a spus magistraților de la Tribunalul Ploiești că, în noaptea incendiului de la Ferma Dacilor, a fost trezit din somn chiar de către concubina sa – Elena Adelina Ilie -, care i-a spus că este fum și că trebuie să meargă la copii. Din declarația lui Dinicu reiese că Elena Adelina Ilie și Vitomir Adrian Ristin erau oamenii săi de încredere, cu mențiunea că aceștia „executau” ceea ce le spunea chiar el și „nu luau singuri decizii”, scrie gandul.ro.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: