Cine sunt funcționarii de rang înalt care au stat toată noaptea în fața casei lui Buzatu

Dumitru Buzatu
Sursa foto: TV Total Vaslui

Patru funcționari de rang înalt și un primar din Vaslui au stat toată noaptea de vineri spre sâmbătă, 23 septembrie, în fața casei lui Dumitru Buzatu, în timp ce vila era percheziționată. Aceștia și-au arătat astfel susținerea față de președintele Consiliului Județean, cel care i-a adus un funcții.

Perchezițiile la vila lui Dumitru Buzatu de la Cantalaresti s-au terminat în jurul orei 3.00 dimineața. Până la acea ora, în față casei au stat patru funcționari de rang înalt din Consiliul Județean și primarul PSD din comuna Ștefan cel Mare.

Consilierul Alexandru Barbu, omul de casă a lui Buzatu, a stat toată noaptea în fața casei șefului sau, împreună cu nepotul Remus Mustățea, care este șeful Asociației ce coordonează Aquavas-ul.

Au fost prezenți și Vlad Ghetu, consilierul personal, directorul Protecției Copilului, Dragoș Cazacu, dar și primarul din Ștefan cel Mare, scrie Vremea Nouă.

La un moment dat Alexandru Barbu a vrut să între în curte, dar jandarmii nu i-au permis. La plecarea lui Buzatu, băgat în masina Jandarmeriei, Alexandru Barbu l-a condus cu privire și ochii i-au lăcrimat de pe marginea șoselei, scriu jurnaliștii vasluieni.

Procurorii DNA vor să îl aresteze preventiv pe Buzatu. Conducerea PSD a votat, sâmbătă dimineață, ca Dumitru Buzatu să fie exclus din partid. În fruntea PSD Vaslui a fost numit interimar europarlamentarul Dragoș Benea.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL