Skip to content
Opinii & Analize

Cine sunt responsabilii pentru MINERIADA lui Dragnea. Lista rușinii naționale

Dublul condamnat Liviu Dragnea este principalul răspunzător penal, politic și moral (deși nu, nu-i vreo ”trestie cugetătoare”) de gazarea în masă a peste 100.000 de români (printre care femei, bătrâni și mulți, mulți copii), de vânarea, lovirea și rănirea premeditată a peste 400 de semeni și de călcarea în picioare, la propriu, a zeci, sute de oameni nevinovați care protestau pașnic împotriva canaliilor PSD-ALDE, în Piața Victoriei, și al căror unic ”delict” este acela de a continua să iubească România.

Pentru toate astea, și pentru multe, multe altele, la fel de sinistre și duhnitoare, sper să ajungi la pârnaie, nesimțitule!

Ministrul Internelor – Carmen Dan, fostă secretară la Videle – băltește, cu un firesc cel puțin macabru, pe cea de-a doua poziție a listei rușinii naționale. Este cel puțin halucinant că, după ce Jandarmeria a bătut cu bestialitate, a maltratat și a umilit sute de oameni nevinovați, dând curs unei veritabile mineriade, această agramată continuă să se hlizească futil în fața camerelor de luat vederi, fără a-și înainta de urgență demisia.

Amintește-ți că, până la urmă, toate se sfârșesc și că, foarte probabil, se și plătesc, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, agramato!

Aliatul infractorului condamnat Dragnea – l-am numit pe Călin Popescu-Tăriceanu, manechinul smochinit – este la fel de responsabil pentru gazarea și călcarea în picioare a celui mai important investitor al României, întrucât acest breloc lasciv susține și ”legitimează” fără pic de jenă, de ani de zile, toate nenorocirile impuse de PSD, doar de dragul intereselor personale sexagenare.

Să-ți fie rușine, hal îmbătrânit în rele!

Deși nu există nici cele mai infime șanse să poată înțelege asta, chiar dacă i s-ar desena trupuri căzute și scâlciate în bătaie, premierul Viorica Dăncilă este responsabil până-n gât  de abominabila certitudine că peste 100.000 de români au fost gazați în masă, chiar în fața Guvernului pe care-l conduce. Dacă o durea undeva, oriunde (deși bănuim cu toții locația exactă), ar fi putut interveni decisiv, din concediu, solicitând demiterea tovarășei Dana de la șefia Internelor, dar și a prefectului Capitalei, Speranța Clișeru, care a semnat ordinul de a se înmormânta rapid speranța, prin brutalitatea animalică a jandarmilor. E bine de știut că Speranța Clișeru este omul de casă al clanului Firea-Pandale. Sper că va răspunde, legal, pentru sutele de oameni răniți, otrăviți, bătuți și batjocoriți. Doamne-ajută!

Responsabil în mod direct (și fără urmă de tăgadă!) este acest Gheorghe Cucoș, controversata unealtă-colonel prin intermediul căreia clanul infracțional Dragnea a capturat Jandarmeria Română, aducând-o sub talpa unei agramate. Deși prima ciocnire violentă cu jandarmii a avut loc în jurul orei 16.20, ”specialiștii” (a se citi ”bătăușii”) JanDANmeriei s-au dovedit incapabili, și asta în mod premeditat, sunt convins!, să izoleze zecile de protestatari violenți (instigați, în permanență, cu gaze, bulane și grenade), pentru a detensiona situația din Piața Victorie. N-au făcut-o fiindcă au plănuit să ne spargă fețele. Să nu uitați niciodată aspectul ăsta!

Pentru că a fost în stare să-și asmută brutele asupra sutelor de români nevinovați pe care i-au gazat, i-au jucat în picioare și i-au umilit cumplit, milițianul Cucoș nu trebuie doar să-și dea demisia, ci să dea și cu subsemnatul la Parchetul Militar. Aceeași soartă trebuie să o aibă și ceilalți șefi ai Jandarmeriei care au coordonat măcelul din Piața Victoriei și de pe străzile adiacente.

La fel de vinovate sunt toate, dar absolut toate goarnele politice și propagandistice (adică 90% din media românească) ale guvernării infracționale PSD-ALDE. Acestora li se adaugă epavele așa-zise jurnlistice – ăia care, în ’90, susțineau că văzuseră cu ochii lor droguri și valută la PNȚ.

Mi-e scârbă de voi, căzăturilor.

 

 Răzvan Gheorghe este scriitor şi jurnalist politic. Licenţiat al Facultăţii de Filosofie din Universitatea Bucureşti, a debutat la cotidianul ZIUA, în 2004. În prezent este redactor PSnews.ro și Evenimentul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *