Skip to content
Politică

Cine vrea să-i ia locul lui Iohannis la conducerea Primăriei Sibiu?

Partidul Național Liberal a inițiat selecția candidaților pentru alegerile locale din 2016, oferindu-le șansa membrilor săi să se înscrie în competiția internă pentru desemnarea candidaților. Pe de altă parte, PSD nu a luat nici o decizie în acest sens, lăsând impresia că este preocupat de alte lucruri, precum menținerea majorității parlamentare.

În Sibiu, orașul în care Klaus Iohannis a fost edil timp de 14 ani, primul nume vehiculat este cel al actualului primar interimar al municipiului, Astrid Fodor, care va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, informează romaniatv.net.

Pe de altă parte, PNL nu va sprijini candidatura actualului primar interimar al Sibiului. Copreşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat că în cursa internă a partidului s-au înscris până în prezent patru candidaţi. „Sunt 4 persoane care şi-au depus până acum candidatura pentru primăria Sibiului din partea PNL: Virgil Popa, Mariana Brânzea, Alexandru Zavatin şi Alexandru Răducanu”, a precizat Raluca Turcan.

Din partea PSD, pentru primăria Sibiu este vehiculat numele unui tânăr avocat, Horaţiu Marin, liderul organizaţiei municipale de tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *