Ciolacu: A oferi copiilor acces la infrastructură de calitate pentru practicarea sportului

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vizitat marţi şantierul unui complex sportiv şcolar din Sectorul 3, prilej cu care a subliniat că a oferi copiilor şi tinerilor acces la o „infrastructură de calitate, aproape de casă, pentru a face sport, este calea sigură pentru generaţii viitoare mai sănătoase”.

„Am văzut azi ce înseamnă un primar, Robert Negoiţă, care are un plan pe termen lung pentru sănătatea copiilor şi a tinerilor: să finalizezi în acest an 13 săli noi de sport la şcolile din Sectorul 3 reprezintă cu adevărat o viziune pe termen lung pentru viitorul acestei comunităţi! Am fost să văd un asemenea complex sportiv, la şcoala 112, o construcţie impresionantă şi modernă, cu două săli mari pentru multiple activităţi sportive. Este şi mai important faptul că noul complex se află într-o zonă aglomerată, unde locuiesc familii tinere cu mulţi copii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În context, el i-a felicitat pe primarii social-democraţi ai sectoarelor 3 şi 4 pentru proiectele de infrastructură pe care le derulează.

„Să le oferi copiilor şi tinerilor acces la o infrastructură de calitate, aproape de casă, pentru a face sport, este calea sigură pentru generaţii viitoare mai sănătoase. Îl felicit pe Robert, ca şi pe Daniel Băluţă, fiindcă au devenit un model pentru toţi primarii din ţară care luptă pentru a oferi condiţii mai bune de viaţă tuturor locuitorilor pe care îi reprezintă!”, a mai afirmat Ciolacu.

Citește mai mult AICI 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: