Ciolacu a scos justiția din programul său prezidențial pentru că „hai să o lăsăm în pace”

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți dimineață, într-o emisiune la RockFM, că justiția nu are niciun capitol în programul său prezidențial pentru că ea funcționează, astfel că trebuie lăsată în pace.

„Am văzut critica… dom’le, la lansarea programului, Ciolacu nu a vorbit despre justiție. Iertați-mă, eu cred că am vorbit prea mult despre justiție. Gata, funcționează justiția, hai să o lăsăm în pace! O lăsăm să funcționeze… văd că găsesc și din zona privată, și de la PSD, și de la PNL și de la celelalte partide (cu probleme în justiție – n.r.). Există și o selecție naturală”, a spus Marcel Ciolacu.

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, a spus duminică, după prezentarea planului prezindețial de către Ciolacu, faptul că acesta „este cu de toate”, dar ceva „frapează”.

„Că nu există nicio frază despre statul de drept, despre anticorupție, despre justiție, despre recuperarea banilor de la infractori, despre pedepsirea abuzurilor, despre siguranță, despre victimele violenței de orice fel… despre cum justiția dreaptă și eficientă este premisa funcționării oricărui stat, a oricărui sector de activitate, public sau privat”, a scris Gorghiu pe pagina ei de Facebook.

Ea a mai spus și că ar fi fost curioasă să audă opinia PSD despre justiția următorilor 4-5 ani.

„Sunt convinsă că e bine să știe toți românii înainte de alegeri…că după… Cu cine, cu ce, cum și mai ales pentru cine? Am citit programul PSD și am verificat cuvintele importante pentru un Președinte al României:

Justiție: 0

Stat de drept: 0

Anticorupție: 0

Violență: 0″, a conchis ea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: