Ciolacu afirmă că prezenţa sa la reuniunea filialei PSD Sector 3 nu a fost cu iz electoral

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu se află în campania internă pentru a obţine susţinerea partidului pentru o candidatură la funcţia supremă în stat. ”De candidat, o să candidez, să fiu şi eu parlamentar, cred”, adaugă Ciolacu.

”Aţi văzut în discurs, nu sunt în campanie electorală”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, întrebat dacă se află în campanie internă pentru obţinerea susţinerii în vederea unei eventuale candidaturi a sa la alegerile din acest an.
”De candidat, o să candidez, să fiu şi eu parlamentar, cred”, a adăugat Ciolacu.
Întrebat când se va decide candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, acesta a explicat că după ce Consiliul Politic Naţional al partidului va aproba calendarul de depunere a candidaturilor ”începem să ne lămurim cine candidează şi de ce candidează”.
Ciolacu a fost întrebat şi dacă se teme să îşi asume o candidatură la preşedinţie, întrucât ar pierde şefia partidului în cazul unui eşec.
”Vi s-a părut că mi-e teamă de ceva? Ia uitaţi-vă câte decizii am luat eu ca prim-ministru într-un an şi o lună, cred. Faceţi comparaţie cu alţi prim-miniştri, ce decizii au luat. Mie nu-mi e teamă decât de Dumnezeu, nu am nicio problemă. Dar să ştiţi că nu m-am născut nici preşedintele PSD-ului, nici prim-ministru, nici parlamentar, am luat-o încet, de jos, deci nu am nicio teamă, dar am un respect faţă de colegii mei şi nu o să-mi încalc acest respect”, a mai afirmat preşedintele PSD.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: