Ciolacu, alegeri 2024: Deocamdată, discutăm cu PNL. E cazul să avem președinte de stânga

Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu, care deține și funcția de președinte al PSD, nu exclude posibilitatea unei alianțe cu PNL în cadrul alegerilor de anul viitor, dar a subliniat că, în prezent, se poartă doar discuții și nu s-au luat decizii clare. Cu toate acestea, a sugerat că nu este favorabil ideii de a avea un candidat comun la președinție propus de PNL.

„În politică niciodată nu spui «niciodată». Nu a existat această discuție până acum (candidat comun PSD-PNL la prezidențiale – n.r.). Am văzut ce a declanșat declarația mea: o discuție și de liste comune. Nu vorbim de USL 2. În cazul în care noi simțim că românii au încredere în această coaliție, noi putem veni cu un program de țară și cu o abordare comună în anul următor. Nu este o decizie, este o discuție. Este posibil, nu este posibil. Nu are nimeni nimic decis în acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri, întrebat de un posibil candidat comun PNL-PSD la președinție.

Președintele PSD a dat de înțeles, totodaă, că nu este de acord cu ideea unui candidat comun din partea PNL.

„Să depășim europarlamentarele. (…), după 20 de ani de președinte de dreapta, cum se spune, cred că e cazul ca România să aibă și un președinte de stânga”, a mai declarat Marcel Ciolacu, citat de Digi24.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: