Ciolacu anunță: Parlamentul a votat scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, premierul Marcel Ciolacu anunță că Parlamentul a votat marți scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România.

„Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat. Parlamentul a votat astăzi scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România.
Protejarea oamenilor trebuie să fie prioritatea, nu niște bani în plus aduși la buget obținuți pe suferința oamenilor.
Am crescut taxele pentru jocurile de noroc, am reglementat mai bine domeniul, am interzis păcănelele în localitățile sub 15 mii de locuitori și vom continua să luăm măsuri până când lucrurile vor fi sub control. Nu mi-e frică de nimeni și voi merge până la capăt!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Proiectul de lege privind jocurile de noroc a fost adoptat de Camera Deputaţilor

Proiectul de lege privind jocurile de noroc a fost adoptat de Camera Deputaţilor, marţi, în calitate de for decizional, cu 243 de voturi pentru şi 4 abţineri. Social-democratul Alfred Simonis a declarat în plen că este ”un prim pas, o primă victorie împotriva industriei păcănelelor, care în următoarele zile va trebui să închidă în peste 90% din localităţile din România sălile de jocuri care sunt deschise”.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor a declarat în plen că nu este suficient, ci este ”un prim pas, o primă victorie împotriva industriei păcănelelor, care în următoarele zile va trebui să închidă în peste 90% din localităţile din România sălile de jocuri care sunt deschise”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: