Ciolacu: Aproape 70 de copii, femei, bătrâni şi persoane cu probleme medicale grave au fost repatriaţi din Liban

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că joi aproape 70 de copii, femei, bătrâni şi persoane cu probleme medicale grave au fost repatriaţi din Liban, el arătând că România nu-şi abandonează niciodată cetăţenii aflaţi în dificultate. Premierul a mers la aeroport pentru a-i întâmpina pe cei care au revenit din zona de conflict. Ciolacu anunţă că vor continua să-i repatrieze în siguranţă pe cetăţenii români care cer sprijinul. Transportul grupului de români şi familiilor acestora s-a realizat cu o aeronavă de transport de tip C 130 Hercules, din dotarea Forţelor Aeriene Române, la solicitarea ministrului Afacerilor Externe, în contextul deteriorării accentuate a situaţiei de securitate din Orientul Mijlociu.

”Războiul le-a dat vieţile peste cap. Dar astăzi, aproape 70 de copii, femei, bătrâni şi persoane cu probleme medicale grave au fost repatriaţi din Liban. România nu-şi abandonează niciodată cetăţenii aflaţi în dificultate!”, a scris premierul pe Facebook.

”Le mulţumesc diplomaţilor, militarilor şi tuturor angajaţilor din instituţiile statului român care au făcut posibilă această misiune! Alături de colegii mei din Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Apărării Naţionale vom continua să-i repatriem în siguranţă pe cetăţenii români care ne cer sprijinul!”, mai spune premierul.

Potrivit Executivului, premierul Marcel Ciolacu i-a întâmpinat astăzi pe românii din Liban care au fost repatriaţi în ţară ca  urmare a eforturilor Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Apărării Naţionale şi al altor instituţii ale statului  român.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: