Skip to content
Politică

Ciolacu: Aseară am discutat principiile care stau la baza atât a legii pensiilor cât şi a legii salarizării

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, la Parlament, că în şedinţa coaliţiei s-a discutat despre ”principiile care stau la baza atât a legii pensiilor cât şi a legii salarizării” şi a precizat că avem în continuare, până în 2000 de lei, cam 65% dintre pensionarii din România. Despre o majorare a pensiilor, el a afirmat că trebuie văzute cifrele din economie şi dacă este sustenabilă o astfel de majorare.

”Aseară am discutat principiile care stau la baza atât a legii pensiilor cât şi a legii salarizării”, a spus preşedintele PSD, arătând că, plecând de la aceste principii, să se ajungă la acele reforme asumate prin PNRR, găsind calea de a fi şi sustenabile.

”Avem în continuare, mi se pare că până în 2000 de lei, cam 65% dintre pensionarii din România, suntem încă într-o limită foarte scăzută”.

Întrebat dacă este posibilă o nouă majorare a pensiilor, liderul PSD a spus că trebuie văzut dacă este sustenabilă şi trebuie văzut exerciţiul financiar, pentru că avem doar cifrele pe luna ianuarie, care sunt îmbucurătoare dar trebuie văzut pe o perioadă mai mare, de 3 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *