Ciolacu, atac dur la Mircea Geoană: Ce nu-mi place la Geoană e ipocrizia.

Sursa foto: X

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă dur pe Mircea Geoană, pe care îl acuză de ipocrizie, spunând că ”tot ce a realizat în toată viaţa dânsului a datorat apartenenţei la un partid, la un sistem, la o familie din care se trăgea”. ”Mircea Geoană a fost pus la NATO de primul ministru şi de preşedintele României şi de statul român”, afirmă Ciolacu, subliniind că Viorica Dăncilă a fost cea care l-a ”recomandat” pe Geoană pentru funcţia de conducere din Alianţa Nord-Atlantică.

”Ce nu-mi place la Mircea Geoană este ipocrizia. Tot ce a realizat în toată viaţa dânsului a datorat apartenenţei la un partid, la un sistem, la o familie din care se trăgea. Nu poţi să spui: dom-le, m-am pus singur la NATO. Nu! Mircea Geoană a fost pus la NATO de primul ministru şi de preşedintele României şi de statul român. Nu poţi să vii să spui: dom-le, eu sunt independent. Independent de ce, de cine? Ai folosit pentru cariera ta sigla PSD-ului şi ai candidat sub sigla PSD, aşa ai ajuns la Senat preşedinte, ai avut un salt din Ministerul de Externe – nici acolo nu a fost întâmplător, dacă doreşte, putem intra în detalii – ai ajuns la NATO, pe urmă toată campania pe care ţi-ai făcut-o ţi-ai făcut-o cu sigla NATO. Şi acum vii şi spui: dom-le, ştiţi, eu sunt independent. Eu nu vorbesc de cât bine instruit e Mircea Geoană. Are o instruire şi o experienţă de viaţă, categoric, una de invidiat. În schimb, trebuie să vorbeşti de calitatea umană. Calitatea umană se vede în momentul în care răspunzi şi te raportezi la anumite lucruri”, a afirmat Marcel Ciolacu într-un interviu difuzat, marţi seară, de Antena 3.

Liderul PSD a susţinut că îşi doreşte sinceritate de la persoana care va fi preşedinte al ţării. Ciolacu l-a îndeamnat pe Geoană la sinceritate.
”Trebuie să fii sincer: dom-le, viaţa mea şi cariera mea au fost legate de PSD, cariera mea a fost legată, la NATO, de statul român, nu ajungeam la NATO fără Viorica Dăncilă, care a făcut recomandarea, şi preşedintele României. Nu poţi să spui că am ajuns pe persoană fizică, nu poţi să-ţi faci campanie de doi ani cu sigla NATO în spate şi pe urmă să spui: eu sunt independent, nu ştiu dacă există PSD-ul ăsta”, a adăugat Ciolacu.
Întrebat dacă au existat vreodată discuţii despre o candidatură a lui Geoană din partea PSD, Ciolacu a răspuns că ”au existat discuţii şi în interiorul partidului, dar niciodată domnul Mircea Geoană nu a cerut să fie candidat din partea PSD, aşa că discuţia nu a mai avut loc”.
El a spus că el şi Geoană se respectă, nu s-au jignit şi nici nu o vor face vreodată.
”Nu ştiu cât de ancorat mai este domnul Mircea Geoană în realitatea economică şi în realitatea românească. Nu cred”, a afirmat liderul PSD.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: