Skip to content
Politică

Ciolacu, avertisment către Cîţu înaintea moţiunii: Se pregătește să mai facă o mare mârșăvie. Îl somez public să renunțe!

Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi transmite un avertisment lui Florin Cîțu înainte de moțiunea de cenzură, acuzându-l că vrea să dea bani din Fondul de Rezervă exclusiv localităților cu primari PNL.

Ciolacu îi cere președintelui Klaus Iohannis să intervină și să oprească o asemenea “ticăloșie”.

Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria!

De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mari de fonduri pentru salvarea unor vieți„, a scris liderul PSD, pe Facebook.

Ciolacu îi cere președintelui Klaus Iohannis să intervină „pentru a opri o asemenea ticăloșie”: „Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *