Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general, pe data de 9 iunie. Nu toţi medicii din opoziţie sunt şpăgari

Sursa foto: psd.ro

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că medicul Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei, după alegerile din 9 iunie. El a adăugat că nu a înţeles chestiunea apărută în spaţiul public privind incompatibilitatea în cazul candidatului PSD şi PNL la Primăria Municipiului Bucureşti şi a transmis Opoziţiei şi liderului USR Cătălin Drulă că nu toţi medicii sunt şpăgari. „Oamenii mici fac atacuri care nu au niciun fundament, fără să ţină cont de munca unei familii, de respectul acordat de societate”, a mai spus liderul social-democraţilor.

„Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general, pe data de 9 iunie. Primul lucru pe care trebuie să-l facă este ca astăzi să vă congingă să-l susţineţi. Fără susţinerea dumneavoastră şi a Gabrielei Firea nu va reuşi. După cum îl cunosc, mai mult în ultimele zile, sunt ferm convins că va reuşi să vă capaciteze”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.

Liderul social-democraţilor a adăugat că nu a înţeles chestiunea privind incompatibilitatea în ceea ce îl priveşte pe candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, medicul Cîrstoiu. Ciolacu a mai precizat că nu toţi medicii sunt spăgari, aşa cum acuza liderul USR Cătălin Drulă şi a punctat că „oamenii mici fac atacuri care nu au niciun fundament, fără să ţină cont de munca unei familii, de respectul acordat de societate.

„Cătălin Cârstoiu este şi bogat. Implicarea şi ataşamentul faţă de oameni trebuie să îl aveţi pentru că aţi ales o meserie nobilă. Nu poţi să fii medic dacă nu eşti un om preocupat de nevoile şi suferinţele oamenilor. Nu cred că merge la primărie să se îmbogăţească, tocmai au arătat alţii că sunteţi un om bogat. Nu am înţeles-o nici pe aceea cu incompatibilitatea, că soţia este şefa de secţie şi dumneavoastră director. De obicei medicii se căsătoresc la facultate, cu colegii din grupă, că nu au timp de socializare, învaţă câte 12 ore pe zi. Şi fiul meu s-a căsătorit tot cu o colegă de grupă. Le spun celor din opoziţie că nu toţi medicii din opoziţie sunt şpăgari, aşa cum a spus domnul Drulă, dar te rog să îi recomanzi copilului meu să nu profeseze în acelaşi spital cu soţia, că s-ar putea să facă puşcărie. Oamenii mici fac atacuri care nu au niciun fundament, fără să ţină cont de munca unei familii, de respectul acordat de societate”, a mai explicat Ciolacu.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat luni că nu este incompatibil şi nu este în conflict de interese şi că înţelege din documentele pe care le-a primit că a fost sesizată Agenţia Naţională de Integritate pe acest aspect. Medicul a arătat, despre un raport al Corpului de Control al Guvernului, că la momentul respectiv a prezentat un punct de vedere, iar Corpul de Control şi-a invalidat el singur, pentru că a invocat o bază legală care nu exista, parte din raport. El a precizat că înţelege efortul unora de a finanţa o campanie împotriva sa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: