Skip to content
Politică

Ciolacu: Categoric mă vaccinez-eu şi familia mea-dar pe de altă parte, sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu declară că atât el, cât şi familia sa se vor vaccina anti-COVID-19, afirmând totodată că e bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la Buzău, unde şi a exprimat dreptul la vot, că se va vaccina anti COVID, atât el cât şi întreag sa familie.

Întrebat dacă va accepta să-i fie administrat vaccinul anti-COVID, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat duminică că atât el cât şi întreaga sa familie se vor vaccina cu noul vaccin împotriva coronavirusului.

Pe de altă parte, liderul social democrat a declarat că se bucură  că în România nu este obigatorie vaccinarea împotriva noului coronavirus, iar românii vor allege să se vaccineze.

Categoric mă vaccinez, eu şi familia mea, dar pe de altă parte, sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii astfel încât fiecare dintre noi să hotărâm ce este mai bine pentru noi”, a declarat Ciolacu, informează news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *