Skip to content
Economie

Ciolacu: Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care a propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. ”Asta vom face la guvernare”, afirmă şeful PSD, care apreciază că ”cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile”.

”PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii şi să stimulăm investiţiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare”, a scris, vineri, Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele PSD susţine că ”cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi”. ”Avem o creştere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie şi agricultură. Dar trebuie ca această creştere să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu preţurile”, a mai scris Ciolacu.

Acesta precizează că a transmis antreprenorilor şi fermierilor din Galaţi şi Brăila că se lucrează deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflaţia, pentru a susţine investiţiile şi pentru a sprijini firmele româneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *