Skip to content
Politică

Ciolacu: Ciucă ar putea rămâne premier în mandatul PSD dacă face din România noul Dubai

Inquam Photos/George Calin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri seară că Nicolae Ciucă este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la România TV, dacă Nicolae Ciucă va rămâne premier un an şi jumătate dacă nu va avea un mandat bun. “Domnul Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil. Şi sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, a transmis liderul PSD.

De asemenea, el a fost întrebat şi dacă Nicolae Ciucă va fi schimbat, dacă va performa şi va face din România noul Dubai şi a răspuns: “Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanţe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, nişte patrioţi, care iau nişte decizii normale. Dar o coaliţie funcţionează pe baza unui acord politic”.

Acordul politic din coaliţie prevede rotaţia premierilor, după un an şi jumătate. Primul premier a fost nominalizat de PNL, al doilea ar urma să fie propus de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *