Ciolacu: Ciucă, Simion, Drulă, Orban, Tomac îşi vor da demisiile dacă nu vor fi pe primul loc?

Ciolacu-Facebook
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat pe competitorii săi politici să-şi asume ceea ce şi-a asumat el, respectiv să demisioneze din fruntea formaţiunilor pe care le conduc, dacă nu vor obţine primul loc la viitoarele alegeri.

„Singurul lucru pe care mi l-am asumat este că PSD va fi pe primul loc. Mai mult, mi-am asumat că, dacă nu este pe primul loc, voi pleca din funcţia de preşedinte al partidului. Îi aştept şi pe competitorii mei să facă acelaşi lucru. Nu e corect aşa? Că văd că eu greşesc când spun că bărbăteşte în politică, când pierzi alegerile, faci un pas înapoi sau în lateral, depinde cum îţi permite partidul.

Aştept şi eu. Am înţeles că domnul Simion a spus că va fi pe primul loc. Bun, dacă nu va fi pe primul loc, îşi dă demisia, cum face Marcel Ciolacu? Am înţeles că PNL-ul va fi pe primul loc. Îşi dă demisia domnul Nicolae Ciucă dacă nu va fi pe primul loc? Am înţeles ca domnul Drulă cu Forţa de Dreapta vor fi pe primul loc. Domnul Drulă, cu domnul Orban şi cu domnul Tomac îşi vor da demisia dacă nu sunt pe primul loc? Ori suntem bărbaţi şi oameni politici asumaţi şi curajoşi şi ieşim în faţa românilor să ne asumăm lucruri, ori căutăm să comentăm vorbele celorlalţi. Eu cred că aşa este o abordare corectă, bărbătească în politică, asumată. Eu mi-am asumat că PSD-ul va fi pe primul loc, aştept şi pe ceilalţi competitori să-şi asume acest lucru”, a declarat Ciolacu, la Parlament.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL