Ciolacu: Dacă candidatul coaliţiei atât de slab, eu nu înţeleg de ce toată lumea îl atacă pe domnul doctor Cîrstoiu

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că are încredere în şansa medicului Cătălin Cîrstoiu de a câştiga Primăria generală a Capitalei. ”Acestui om nu poţi să-i spui că-i prost, că nu a fost un manager bun”, subliniază Marcel Ciolacu, arătându-se convins că medicul Cătălin Cîrstoiu va câştiga alegerile din 9 iunie.

”E un om natural. Eu, ca şi alegător, nu vreau pe cineva fals. (…) Acestui om nu poţi să-i spui că-i prost, că nu a fost un manager bun, are fonduri europene, e spitalul prins pe PNRR, e decan al Facultăţii de Medicină, e profesor. Are capacitatea de a face echipă, deci e un om determinat care vrea să câştige, un om care s-a realizat. Dacă tot e aşa, candidatul coaliţiei atât de slab, sau e pe locul trei, eu nu înţeleg atunci de ce toată lumea îl atacă pe domnul doctor Cîrstoiu, poate-poate s-o răzgândi. Nu se răzgândeşte doctorul Cîrstoiu”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3.

Liderul PSD a spus că este evident că medicul Cîrstoiu nu a mai făcut politică, dar crede că acesta poate ”recupera”

Preşedintele PSD s-a declarat convins că alegerile vor fi câştigate de candidatul susţinut de PSD şi PNL.

”Eu vă spun cu toată sinceritatea: domnul doctor Cîrstoiu va câştiga alegerile pe 9 iunie, fiindcă va avea capacitatea să prezinte şi programul administrativ, şi echipa şi va intra într-o coerenţă cum eram cu toţii obişnuiţi de la un om politic. Nu e om politic şi cred că acesta e cel mai mare atu al domniei sale. (…) Dacă rămânem ancoraţi la oamenii cu notorietate foarte mare, la oamenii care sunt în funcţii, atunci nu vom mai schimba nimic”, a adăugat Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL