Ciolacu de Ziua Independenţei R. Moldova: Vorbim aceeaşi limbă, avem aceeaşi cultură şi istorie

Sursa foto: facebook

Premierul Marcel Ciolacu transmite felicitările sale şi ale Guvernului tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, la aniversarea Zilei Independenţei. ”Vorbim aceeaşi limbă, avem aceeaşi cultură şi istorie, dorim pentru Republica Moldova un acelaşi viitor: sigur, prosper, democratic, în mijlocul familiei europene. Vom fi alături de Republica Moldova, de toţi cetăţenii săi, pe drumul care va duce la împlinirea acestui ideal”, subliniază şeful Executivului.

”Transmit felicitările mele şi ale Guvernului României tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, la aniversarea Zilei Independenţei! L-am felicitat astăzi şi pe prietenul meu Dorin Recean şi l-am reasigurat că România va fi şi în viitor, la fel ca până acum, în prima linie a eforturilor de consolidare a parcursului european, stabilităţii şi dezvoltării democratice a Republicii Moldova. Susţinerea noastră fermă, clară, nedezminţită pentru Republica Moldova se bazează pe consens la nivelul actorilor politici din România şi pe un trainic ataşament afectiv al întregii societăţi româneşti”, declară Ciolacu.
”Vorbim aceeaşi limbă, avem aceeaşi cultură şi istorie, dorim pentru Republica Moldova un acelaşi viitor: sigur, prosper, democratic, în mijlocul familiei europene. Vom fi alături de Republica Moldova, de toţi cetăţenii săi, pe drumul care va duce la împlinirea acestui ideal. Avem deplină încredere în Guvernul Republicii Moldova, în prim-ministrul Dorin Recean, în efortul hotărât şi curajos al întregii administraţii de la Chişinău, menit să pregătească atingerea acestui obiectiv. Integrarea europeană este singura opţiune care poate asigura tuturor cetăţenilor Republicii Moldova şansa la un viitor mai bun, mai sigur, la un trai demn şi mai îmbelşugat”, afirmă premierul.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: