Skip to content
Politică

Ciolacu: Defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională. PSD va prezenta în scurt timp un pachet de măsuri pentru combaterea fermă a deforestării

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, pepiniera Dobroţ din judeţul Argeş, unde sunt crescuţi anual zeci şi sute de mii de puieţi cu scopul de a regenera fondul forestier distrus. Liderul social-democraţilor a adăugat că trebuie stopat furtul de lemne, iar defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională şi a precizat că PSD va veni curând cu un pachet de măsuri pentru combaterea deforestării.

„Astăzi, de Vinerea verde, am fost la pepiniera Dobroţ din Argeş unde sunt crescuţi anual zeci şi sute de mii de puieţi destinaţi regenerării fondului forestier distrus. Plantarea este însă doar una dintre soluţiile pentru combaterea deforestării din România. Trebuie ca furtul de lemne să fie stopat. Defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

Liderul social-democraţilor a adăugat că „PSD va prezenta în scurt timp un pachet de măsuri pentru combaterea fermă a deforestării!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *