Skip to content
Politică

Ciolacu, despre angajarea nepoatei sale la ICR: Mă bucur că Andreea și-a găsit locul. E o artistă

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu susține că nepoata sa, Andreea, își merită postul de la Institutul Cultural Roman(ICR), nu s-a angajat pe pile și nu a avut nicio intervenție în acest sens. „Mă bucur că Andreea și-a găsit locul”, a spus el, precizând că nepoata sa a terminat arta fotografică cu 10 și are numeroase premii obținute în străinătate.

„Andrea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul să o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia – artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă”, a spus Ciolacu.

Andreea Ciolacu a fost angajată fără concurs la ICR, inițial pe postul de consilier al șefului instituției, Mirel Taloș, iar de acolo a fost transferată la foarte scurt timp într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe, potrivit Europa Liberă.

Mirel Taloș este un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, cu al cărui partid PSD negociază o alianță electorală și cu care colaborează politic în Parlament.

Cu toate acestea, Ciolacu susține că nu-l cunoaște pe șeful ICR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *