Ciolacu despre candidatura lui Piedone: Nu mă puneți să răspund fiecăruia la ce-i trece prin cap

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a spus că primește zeci de scrisori și nu vrea să fie transformat într-un om care trebuie să răspundă „la fiecare ce-i trece prin cap”. Premierul a făcut aceste afirmații după ce a fost întrebat ce părere are despre scrisoarea trimisă de edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, prin care le propune liderilor PNL și PSD să formeze o alianță cu PUSL pentru București.

„Eu primesc zeci de scrisori, nu mă transformați pe mine, prim-ministru, în om care trebuie să răspundă la fiecare ce-i trece prin cap. Eu vă răspund foarte clar – nu mă puneți să vă răspund la fiecare solicitare a fiecăruia ce-i trece prin cap. Deciziile în acest moment se iau de PSD și PNL în ceea ce privește lista comună de europarlamentare. Ai o majoritate în Parlament pe care o folosești să stabilești calendarul electoral. Hai să intrăm în această logică și vom vedea”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Partidul Umanist Social Liberal, prin mine personal, a trimis domului preşedinte Ciucă şi domnului preşedinte Ciolacu o scrisoare de intenţie nu de a candida (n.r. din partea lor), de a forma o alianţă social-liberală în care să fim şi noi (…) fac un apel să formăm o alianţă pentru Bucureşti, având deja experienţa unor alianţe care funcţionează cu Partidul Umanist Social Liberal la Sectorul 4 şi am spus că, dacă la Sectorul 2 se va configura un candidat, dacă va fi numit de PSD numele actualului prefect al Capitalei, vom forma o alianţă electorală şi pentru Sectorul 2”, a declarat Cristian Popescu Piedone luni, pentru Antena 1, citat de Agerpres.

El a punctat că, pentru restul Sectoarelor din Capitală, Partidul Umanist Social Liberal are candidaţi proprii. Cristian Popescu Piedone a menţionat că a decis să candideze la Primăria Capitalei din partea PUSL, având în vedere conjunctura şi evoluţia politică de pe scena bucureşteană.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: