Ciolacu, despre creşeterile de preţ la raft: Din punctul meu de vedere, nu au niciun fundament economic

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Constanţa, întrebat despre produsele cărora li s-a micşorat cantitatea şi sunt vândute la acelaşi preţ ca înainte de acest lucru, că, din punctul său de vedere, nu este niciun fel de fundament economic pentru astfel de practici.

„Urmează să vină şi Ministerul Economiei şi Ministerul Agriculturii cu modificare legislativă. Am vorbit asta şi cu domnul preşedinte de la Consiliul Concurenţei, să vedem demersurile cu acele scumpiri, din punctul meu de vedere, care nu au niciun fundament economic, la detergenţi de aproape 26%. Că dacă nu ar fi fost aceste scumpiri, am fi vorbit de o scădere şi mai mare a inflaţiei”, a afirmat şeful Guvernului, referindu-se la creşterile de preţ.

Premierul Marcel Ciolacu a participat, miercuri, la Constanţa, la evenimentul „DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România” şi la operaţionalizarea noii investiţii de infrastructură portuară în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Portului Maritim Constanţa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: