Ciolacu, despre decizia Biroului Electoral Bucureşti: Se respectă legea; partidul imediat se mişcă şi rezolvă problema

Sursa foto: X

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că decizia Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti privind înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL la nivelul Capitalei respectă legea, adăugând că „partidul imediat se mişcă şi rezolvă problema”.

„Se întâmplă. Se respectă legea. Sunt decizii, s-a întâmplat ceva? E o decizie pe care o respecţi, acolo sunt nişte magistraţi care decid acest lucru. Partidul imediat se mişcă şi rezolvă problema”, a declarat Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă mai sunt şanse de discuţii cu Cristian Popescu-Piedone, liderul PSD a spus:

„Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul doreşte, poate să mă sune, dar eu vă spun, uitându-mă la dumneavoastră, că va câştiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă”.

Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul Capitalei şi a protocoalelor de constituire a Alianţei electorale PSD-PNL la nivelul Sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5 şi 6.

Deciziile au fost luate joi seara şi pot fi contestate în termen de 24 de ore de la data afişării.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL