Ciolacu, despre elevii olimpici la Matematică și Fizică: Am vrut să îi cunosc și să le mulțumesc personal

Sursă foto: Marcel Ciolacu
Sursă foto: Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu i-a primit la Palatul Victoria pe elevii români care au obținut performanțe importante pentru România la Olimpiadele Internaţionale de Matematică şi Fizică și pe profesorii lor. După acestă vizită prim-ministrul a publicat un mesaj pe Facebook în care a declarat că a vrut să-i cunoască personal pe elevi.

„Am vrut să îi cunosc și să le mulțumesc personal olimpicilor noștri internaționali la matematică și fizică! Ei sunt cei care au adus România pe primul loc în Europa și pe primele din lume la olimpiadele internaționale de profil!

Sunt copii extraordinari, care au demonstrat prin performanțele lor că și în vremurile noastre este foarte cool să înveți! Munca și sacrificiile sunt întotdeauna răsplătite. Întotdeauna!

Indiferent unde vor alege să își continue studiile, sper ca România să aibă parte de contribuția unor astfel de copii geniali pentru a putea merge înainte”, a scris premierul pe Facebook.

Elevii români care au obţinut recent performanţe la Olimpiadele Internaţionale de Matematică şi Fizică şi profesorii lor au fost primiți de premierul Marcel Ciolacu, marți, la Palatul Victoria, transmite Guvernul. Prim-ministrul i-a felicitat pe tineri şi pe coordonatorii lor pentru rezultatele de excepţie. „Sunteți mândrie a generației voastre, a școlii românești și a întregii țări”, a spus Ciolacu.

România s-a clasat la Olimpiada Internaţională de Matematică pe primul loc în Europa şi pe locul patru la nivel internaţional, iar la Olimpiada Internaţională de Fizică pe primul loc în Europa şi pe locul trei la nivel mondial.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL