Skip to content
Politică

Ciolacu, despre iniţiativa „Vinerea verde”: E o idee foarte bună, dar cred că ar trebui să venim şi cu stimuli industriali pentru maşinile electrice produse în România

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a afirmat că iniţiativa „Vinerea verde” este o idee foarte bună, însă ar trebui să existe şi stimuli industriali pentru maşinile electrice din România, deoarece mersul pe jos sau pe bicicletă nu este îndeajuns, potrivit news.ro.

„Cred că e o idee foarte bună, dar cred că ar trebui să venim şi cu stimuli industriali pentru maşinile electrice produse în România. Simplul fapt că este mai bine să mergem pe bicicletă sau pe jos nu cred că este îndeajuns, mai ales din partea unui Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri într-o conferinţă de presă.

Ministerul Mediului a lansat campania „Vinerea Verde”, cu scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe, încurajând transportul alternativ spre şi de la serviciu. Această iniţiativă este o invitaţie la mişcare, atât pentru angajaţii instituţiilor publice, cât şi pentru cei din mediul privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *