Ciolacu, despre lista PSD pentru europarlamentare: Nu văd o soluţie rea să fie Tudose

Premierul Marcel Ciolacu, la reuniunea trilaterală România
Sursa foto: Facebook

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Craiova, despre momentul în care va fi lansată lista PSD la europarlamentare, că orice coleg poate să deschidă lista şi nu vede o soluţie rea să fie Mihai Tudose. El a precizat că nu este lista lui Ciolacu şi fiecare regiune trebuie să se regăsească cu cel puţin o persoană în zona eligibilă. Liderul PSD a mai spus că lista va fi lansată odată cu congresul PES, când vor veni toţi prim-miniştrii şi toţi preşedinţii social-democraţi din Europa la Bucureşti.

”Orice coleg poate să deschidă această listă, mai ales dintre cei care în acest moment sunt europarlamentari. Nu văd o soluţie rea ca Mihai Tudose să deschidă lista, dar Partidul Social Democrat toate relele lui (..) după 7 ianuarie împreună cu secretarul general şi prim vicepreşedinţii, vicepreşedinţii vom avea întâlniri în fiecare regiune”, a spus preşedintele PSD, la Craiova.

El a precizat că ”nu este o listă a lui Marcel Ciolacu ci este lista PSD şi fiecare regiune trebuie să se regăsească cu cel puţin o persoană propusă în zona eligibilă, fiindcă altfel îşi pierde partidul de ce să lupte”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL