Skip to content
Politică

Ciolacu, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Să dea explicaţii cei care au, eu nu am

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat luni, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, a căror desfiinţare a fost respinsă de Curtea Constituţională, că în primul rând să dea explicaţii cei care au pensie specială, pentru că el nu are o astfel de pensie. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că se va iniţia un alt proiect de lege, ţinând cont de motivarea CCR.

În primul rând să dea explicaţii cei care au pensie specială, eu nu am pensie specială”, a spus preşedintele PSD, citat de news.ro.

El a precizat că în acest moment, Parlamentul aşteaptă motivarea Curţii Constituţionale, pentru a nu face modificările”.

”Se va iniţia un alt proiect, ţinând cont de motivarea Curţii”.

PNL a transmis, vineri, că nu este necesară o nouă lege de desfiinţare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Liberalii precizează că poziţia partidului este fermă: susţinem revenirea pensiilor la principiul contributivităţii.

Anunţul PNL vine după ce USR a anunţat că a depus deja în Parlament un nou proiect de lege pentru desfiinţarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *