Ciolacu despre studiile sale: Am muncit imediat după ce am terminat liceul

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că va pune la dispoziţie documentele sale de studii, el spunând că imediat după ce a terminat liceul a început să muncească, pentru că tată său l-a „dat afară din casă” şi l-a trimis să muncească. El a explicat că a pus familia înaintea studiilor, pentru o perioadă. Premierul promite că va prezenta public diplomele sale de studii.

„Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, spune Ciolacu în acest context.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, cum explică faptul că în unul dintre CV-urile sale apare informaţia că s-a înscris la un master în 2003, iar diploma de licenţă a obţinut-o un an mai târziu, în anul 2004.

„Cred că nu ar fi fost posibil dacă ar fi adevărat. Vă pot pune la dispoziţie diploma de bacalaureat, am fost la Buzău, am căutat-o, cu adevărat, am o copie legalizată, în 1986. Am terminat bacalaureatul când am terminat liceul, mi-am dat licenţa când am considerat eu că familia mea… Nu m-am uitat în CV-ul respectiv, am toate documentele, vi le pun la dispoziţie. Nu am scris cărţi, nu am plagiat, chiar sunt un om normal”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări, sâmbătă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: