Ciolacu, despre vila care ar fi pregătită pentru Iohannis: Am auzit de investiția de 7 milioane de euro din presă

Sursa: Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că nu știe pentru cine este făcută investiția de 7 milioane de euro din fondurile publice ale Regiei Autonome a Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS) în vila de pe Bulevardul Aviatorilor din București, care a fost sediu PNL și apoi ALDE. „Am aflat și eu, ca și dvs., din presă de aceste sume. (…) Nu pot interzice RA APPS sau Secretariatului General să nu-și facă un plan de investiții multianual”, a mai afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă investiția este pentru președintele României, Marcel Ciolacu a răspuns:

„În primul rând, nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat și eu, ca și dvs., din presă de aceste sume. Este o vilă a RA APPS, nu este nici prima, nici ultima, unde se fac investiții. Ele au fost renunțări de la anumite partide politice. Cu certitudine, astăzi, eu, Marcel Ciolacu, nu vă pot răspunde dacă este pregătită pentru președinte sau nu, sau pentru alt demnitar”.

Chestionat despre destinația sumei considerabile care este investită în acest proiect, premierul a spus:

„Se desfășoară prin RA APPS. Secretariatul General (al Guvernului – n.red.) are în subordine RA APPS, care fac licitație și…depinde câți metri pătrați are. Dacă este la 10.000 de mp, nu știu cât de gigantică este investiția”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL