Ciolacu: Devin funcţionale benzile pentru vehicule înmatriculate în UE. Transportatorii noştri vor avea prioritate 

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că devin funcţionale benzile dedicate vehiculelor înmatriculate în Uniunea Europeană, după ce joi a fost deschisă una în Vama Calafat, vineri urmează în Nădlac II şi Borş II, iar în curând va exista o asemenea bandă şi în Vama Giurgiu.

“Astăzi mai rezolvăm una dintre solicitările esenţiale ale transportatorilor. Devin funcţionale benzile dedicate vehiculelor înmatriculate în Uniunea Europeană. De ieri s-a deschis circulaţia pe o asemenea bandă în Vama Calafat, iar de astăzi la Nădlac II şi Borş II. Urmează şi Vama Giurgiu în curând, iar astfel transportatorii noştri vor avea prioritate în faţa transportatorilor din Ucraina sau Turcia”, a anunţat Marcel Ciolacu, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern.

De asemenea, premierul a mai declarat că va fi acordat un ajutor de peste 386 de milioane de lei pentru Complexul Energetic Oltenia.

“Acordăm azi şi un ajutor de stat de peste 386 de milioane de lei Complexului Energetic Oltenia pentru achiziţia certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră în acest an”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: