Skip to content
Politică

Ciolacu, după adoptarea legii offshore: Întotdeauna PSD trebuie să intervină şi să rezolve problema

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, după votul din plenul Camerei Deputaţilor, pe legea offshore, că întotdeauna PSD trebuie să vină să rezolve problema, şi le-a transmis celor de la USR că au avut o majoritate şi nu au adoptat legea. Liderul PSD a mai precizat că, din momentul în care vom scoate prima moleculă din această investiţie, România va deveni un jucător regional important. ”Restul, cu tot respectul, e cancan”, a spus el, în finalul discursului.

Marcel Ciolacu a afirmat, după vot, că ”nu vrea să se refere la trecutul îndepărtat sau cel mai apropiat, când a existat o majoritate parlamentară pentru a trece această lege şi nu au făcut acest lucru”.

”Îmi pare rău pentru lucrurile majore care se întâmplă în România, întotdeauna PSD trebuie să vină să intervină şi să rezolve problema, a spus Ciolacu, în aplauzele grupului PSD.

El a continuat: ”Cu adevărat, România în acest moment a intrat în linie dreaptă pentru independenţă energetică. Acesta este lucrul cel mai important, statul român, prin taxe directe şi indirecte, va încasa 60% din valoarea gazelor din Marea Neagră, iarăşi un lucru foarte important şi din momentul în care vom scoate prima moleculă din această investiţie, România va deveni un jucător regional important. Restul, cu tot respectul, e cancan”, a spus liderul PSD de la tribună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *